Kasiysin juniorit Pöxyjen peleihin – Copart mahdollistaa elämyksen

10.4.2024

Pöxyt ja Kasiysi ovat ”ystävyysseuroja”. Yhteistyöhön kuuluu mm. se, että Kasiysin junioripelaajat toimivat Pöxyjen Kakkosen otteluissa pallosieppareina ja kauden aikana nähdään myös esimerkiksi junioreiden näytösotteluja Pöxyjen pelien yhteydessä. Tämä yhteistyö innosti mukaan myös Copartin myös kaudelle 2024

 

Copart mahdollistaa sen, että Pöxyjen kauden 2024 jokaiseen kotiotteluun kaikki Kasiysin juniorit kutsutaan ottelutapahtumaelämykseen ilmaiseksi. Toimitusjohtaja Johansson näkee tällä toimenpiteellä tuettavan niin lasten kuin aikuisten harrastamista.


- Ottelutapahtuma on elämys, jalkapallo parasta paikan päällä. Toivomme osaltamme Copartilla, että mahdollisimman moni junioripelaaja tulee katsomaan pelejä ja ammentamaan innostusta omaan harrastamiseen sekä sen monivuotiseen jatkamiseen.


- Liikunnan ja yhteisöllisyyden merkitystä ei voi mitenkään väheksyä. Tämä malli on mielestäni juuri sellainen, jonka kautta ihmiset tapaavat toisiaan hienon lajin, jalkapallon, parissa. Tämä on vahvasti myös Copartin arvonäkemysten mukaista.


Pöxyjen kotiottelut pelataan Laaksolahden Urheilupuistossa, Pöxyjen ja Kasiysin kotona, seuraavasti: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/61001/fixture