Tytöt 2015

Lisätietoja FC Kasiysissa harrastamisesta

 

Tule mukaan FC Kasiysin T2015 joukkueeseen! 

Kasiysin 2015 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu keväällä 2022. Joukkueessamme on tällä hetkellä mukana noin 15 tyttöä ja mukaan voi liittyä kaikki futiksesta innostuneet tytöt ympäri vuoden, aikaisempaa kokemusta ei tarvita! 

Harjoittelemme monipuolisesti mm. liikkumistaitoja, jalkapallon lajitaitoja sekä ryhmässä toimimista. Oppiminen tapahtuu leikkien, yksinkertaisten harjoitteiden sekä pelaamisen avulla. Tavoitteena on saada lapsille onnistumisen kokemuksia sekä luoda innostus ja pohja mahdollisesti koko elämän mittaiselle harrastamiselle.

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Harjoituksien lisäksi pelaamme muiden lähiseurojen saman ikäisten kanssa sekä. Pelitapahtumia on noin kuukauden välein. Pelitapahtuma on jalkapallon juhlapäivä, mistä pelaaja saa lähtemättömiä muistoja.  

Harrastuksen kustannuksiin vaikuttaa pelaajamäärä. Arvioitu kustannus talvikaudella 2023–2024 on 50 €/kk sekä marraskuussa 2022 maksettava FC Kasiysin jäsen- ja toimintamaksu 180 €/vuosi. Kesäkaudella kustannus on pienempi. Hintaan sisältyy mm. valmennus, tilavuokrat harjoituksiin ja peleihin, pelaajan vakuutus sekä pelilisenssi. Lisätietoja kustannuksista saat ikäluokkavastaavalta.

 Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot: 

Uudet pelaajat sekä pelit ja turnaukset: t1415.kasiysi@gmail.com