Tytöt 2016

Lisätietoja FC Kasiysissa harrastamisesta

 

Tule mukaan FC Kasiysin T16 joukkueeseen! 

Kasiysin 2016 syntyneiden tyttöjen joukkue on perustettu syksyllä 2022. Joukkueessamme on tällä hetkellä mukana noin 15 tyttöä ja mukaan voi liittyä kaikki futiksesta innostuneet tytöt ympäri vuoden, aikaisempaa kokemusta ei tarvita! 

Harjoittelemme monipuolisesti mm. liikkumistaitoja, jalkapallon lajitaitoja sekä ryhmässä toimimista. Oppiminen tapahtuu leikkien, yksinkertaisten harjoitteiden sekä pelaamisen avulla. Tavoitteena on saada lapsille onnistumisen kokemuksia sekä luoda innostus ja pohja mahdollisesti koko elämän mittaiselle harrastamiselle.

Ikäluokkavastaavana toimii FC Kasiysin päätoiminen junioripäällikkö Jimi Mikkola. Ikäluokkavastaavan apuna toimii vastuuvalmentaja Nea Sinkkonen sekä muu valmennustiimi. 

Harjoittelemme kaksi kertaa viikossa. Harjoituksien lisäksi pelaamme muiden lähiseurojen saman ikäisten kanssa sekä. Pelitapahtumia on noin kuukauden välein. Pelitapahtuma on jalkapallon juhlapäivä, mistä pelaaja saa lähtemättömiä muistoja.  

Harrastuksen kustannuksiin vaikuttaa pelaajamäärä. Arvioitu kustannus talvikaudella 2022–2023 on 50 €/kk sekä marraskuussa 2022 maksettava FC Kasiysin jäsen- ja toimintamaksu 180 €/vuosi. Kesäkaudella kustannus on pienempi. Hintaan sisältyy mm. valmennus, tilavuokrat harjoituksiin ja peleihin, pelaajan vakuutus sekä pelilisenssi. Lisätietoja kustannuksista saat ikäluokkavastaavalta.

 Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot: 

Uudet pelaajat sekä pelit ja turnaukset: t16.kasiysi@gmail.com 

Ikäluokkavastaava: Jimi Mikkola / 0505688428 / jimi.mikkola@kasiysi.fi

Joukkueenjohtaja: Anu Vähäkallio / 0406862141 / t16.kasiysi@gmail.com 

 

Seuraa joukkueemme toimintaa Instassa @fc89t2016