Pojat 2018-2019

Lisätietoja FC Kasiysissa harrastamisesta

PERUSTAMME UUDEN RYHMÄ LOKAKUUSSA 2023 

 

2018 ja 2019 syntyneet harrastavat ja oppivat jalkapalloa. Joukkuetoiminnassa harjoitellaan monipuolisesti mm. liikkumistaitoja, jalkapallon lajitaitoja sekä tietysti ryhmässä toimimista. Oppiminen tapahtuu leikkien, yksinkertaisten harjoitteiden sekä pelaamisen avulla.Tavoitteena on saada lapsille onnistumisen kokemuksia sekä luoda innostus ja pohja mahdollisesti koko elämän mittaiselle harrastamiselle.

Ryhmään ovat tervetulleita kaikki 2018 ja 2019 syntyneet tytöt ja pojat taidoista tai kokemuksesta riippumatta.

Ikäluokkavastaavana toimii FC Kasiysin päätoiminen Valmennuspäällikkö Jimi Mikkola. Ikäluokkavastaavan apuna toimii palkattuja valmentajia sekä mahdollisimman paljon lasten vanhempia.

 

Harjoituksia on kahdesti viikossa. 

Harjoituksien lisäksi ryhmä harjoittelee pelaamista muiden lähiseurojen saman ikäisten kanssa. Pelitapahtumia on noin kuukauden välein. Pelitapahtuma on jalkapallon juhlapäivä, mistä pelaaja saa lähtemättömiä muistoja. 

 

Harjoituksiin mukaan tarvitsee innostuksen lisäksi: vesipullon, tilaan sopivat jalkineet (sisäsekengät saliin ja lenkkarit/jalkapallokengät jalkapallohalliin). Vaatetuksen on sisätiloissa hyvä olla kevyt ja liikuntaan sopiva. Myös oma pallo on lapselle usein tärkeä, mutta tarvittaessa pallon saa harjoituksien ajaksi lainaan.

 

Harrastuksen kustannuksiin talvikaudella vaikuttaa pelaajamäärä. Arvioitu kustannus on 40€/kk sekä tammikuussa ja kesäkuussa maksettava FC Kasiysin jäsen- ja toimintamaksu 180€/vuosi (90€ + 90€).

Hintaan sisältyy mm. kustannukset palkatuista apuvalmentajista, tilavuokrat harjoituksiin ja peleihin, pelaajan vakuutus ja lisenssi yms. Lisätietoja kustannuksista saat vastaavalta henkilöltä.

 

Yhteystiedot: 

Vastuuvalmentaja: Jimi Mikkola / 0505688428 / jimi.mikkola@kasiysi.fi

Uudet pelaajat: Katariina Barnard / +358 41 5323773 / kasiysi.p18@gmail.com