Sähköpyörätuolijoukkue

FC Kasiysi haluaa levittää jalkapallon ilosanomaa ja kannustaa kaikkia ihmisiä harrastamaan maailman suosituinta palloilulajia liikunnallisista ja muista rajoitteista riippumatta. Uudella sähköpyörätuolijalkapallo joukkueella halutaan kannustaa myös liikuntarajoitteisia mukaan jalkapalloiluun.

Sähköpyörätuolijalkapallo tai lyhyemmin SPT-jalkapallo on hieno joukkuelaji pyörätuolia (sähköpyörätuoli tai manuaali) käyttäville. Pelissä käytetään 330 millimetriä halkaisijaltaan olevaa palloa. Kentällä molemmilla joukkueilla on kolme kenttäpelaajaa ja maalivahti.

Sähkärifutis on pienen tilan nopea ja taktinen laji. Peli on erityisryhmäurheilua ja tarkoitettu lähtökohtaisesti henkilöille, joilla on diagnosoitu vakava ruumiinvamma ja pysyvä toimintarajoite. Ottelut ovat vauhdikkaita ja ratkaisevaa on joukkueiden rohkeus, nopeat käännökset ja pallon hallinta omalla pelituolilla. Lajissa on tärkeää sekä joukkueen että yksittäisen pelaajan taktinen osaaminen. Pelaajan oikeanlaisella sijoittumisella on lajissa paljon merkitystä, jonka vuoksi harjoituksissa erilaisten kuvioiden harjoitteleminen on tärkeässä roolissa.

JOUKKUEEN HARJOITTELUKALENTERI LÖYTYY SIVUN ALAOSASTA!

 

Lisätietoa joukkueen toiminnasta

Mikko Hiltunen
040-848 0554
mikko.hiltunen@kasiysi.fi